Syltynn Samsung-3G

 

Den italienske operatøren TIM har sikret seg de eksklusive rettighetene til kamskjelltelefonen Samsung Z510, som er blant verdens tynneste 3G-telefoner.

Z510 har dimensjoner på knappe 97 x 52 x 14,9 mm, samt en vekt på 97 gram. Dermed har vi en 3G-telefon som faktisk kan konkurrere med Motorolas Razr når det kommer til størrelse.

Den innvendige skjermen har en oppløsning på 176 x 220 punkter, og en fargedybde på 262 000 farger, noe som burde gjøre den velegnet til å vise både videoklipp og bilder. Den utvendige skjermen har en fargedybde på 65 536 farger.

Z510 har også fått et kamera som kan ta bilder med en oppløsning på opp til 1,3 megapiksler. Kameraet har fått fotolys, slik at man kan ta bilder i mørke omgivelser.

Telefonens MP3-spiller kan betjenes med eksterne knapper, som er plassert på den høyre siden.

Ellers har telefonen både blåtann og spor for minnekort av typen MicroSD, slik at verken overføring eller lagring av MP3-filer burde by på problemer.

Telefonen kommer for salg i løpet av november, og vil koste €369, som tilsvarer rett under 3000 norske kroner. Om telefonen kommer her til lands gjenstår å se.

(Kilder: Cellularmania, Phonemag, Mobil.se)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen