Syltynn bærbar fra Dell
Teknofil

Syltynn bærbar fra Dell

Apple var svært så stolte da de trakk Macbook Air ut fra en manillakonvolutt. Maskinen fikk også mye oppmerksomhet på grunn av sitt syltynne design. Nå vil Dell slå Apple.

Les vår test av Macbook Air her.

Mystisk nettside
Ifølge The New York Times har Dell gitt signaler for at de vil satse på et helt nytt produktspekter som inkluderer syltynne bærbare maskiner, muligens tynnere enn Apples Macbook Air. Ryktene begynte å gå etter at det dukket opp en egen nettside for et produkt kalt Adamo by Dell. På nettsiden står det kun at produktet kommer snart, men ifølge både New York Times og Engadget vil den nye maskinen lanseres som verdens tynneste bærbare.


Søker nytt image
Dell vil på sin side ikke kommentere ryktene direkte, men de innrømmer ovenfor New York Times at de ser på nye produkter som kan gi Dell et nytt image. Dell har lenge vært kjent for å skape store, klumpete og tunge maskiner, det ville derfor passe godt å lansere noe lettere og nettere.

Macbook Air ble heftig diskutert ved lansering da spesifikasjonene på maskinen ikke var de sterkeste, men i ettertid har de kommet langt enklere maskiner på markedet i form av mini-PC-er. Dell har sin egen versjon av disse i form av Dell Mini Inspirion. Trolig vil nye Adamo ha langt sterkere spesifikasjoner enn denne selv om den kanskje vil bli tynn.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen