Sykkelritt med GPS

 I alle fall har Mio tatt på seg oppgaven å være sponsor for Discovery Channel Pro Cycling Team. Med Tour de France som startpunkt blir Mio Technology lagets offisielle leverandør av personlig navigasjonsutstyr ut 2007-sesongen. 

Felles verdier
- Mio Technology deler gleden med å konkurrere, og er glade for å støtte opp rundt det imponerende laget som har prestert gang på gang, sier Paul Notteboom, president i Mio Technology.
- Entusiasme, lagånd og ønsket om å prestere de beste resultatene er kvaliteter som vi tror på, og dette styrket vårt valg om å støtte et lag som identifiserer seg med de samme verdiene, forklarer Notteboom.

Årets Tour de France er nummer 94 i rekken og starter 7. juli i London. Etter 20 etapper og 3547 kilometer kommer sykelistene i mål på Champs Elysees i Paris 29. juli. 2007 er det tredje året Discovery Channel Pro Cycling Team deltar i Tour de France, men laget har røtter tilbake til 1989. Laget har fått en kjempestart på 2007, med seier i Paris-Nice (Pro Tour), Tour of California og Castilla y Leon. 

GPS gjør produktiv
- Teknologi er avgjørende på hver etappe i sykkelløpet, i hver eneste fase både på og utenfor sykkelløypen, sier Johan Bruyneel, sportsdirektør hos Discovery Channel Pro Cycling Team.
- En partner som Mio Technology tilbyr et viktig redskap for vårt lag og våre ansatte i en sport som er så internasjonal som sykling. Vi er på veien over 200 dager hvert år og Mio sin teknologi vil sørge for at vi er produktive og kjører rett til vårt ankomststed hver eneste gang, uttaler Bruyneel i en pressemelding. 

Heia Hushovd
Det finnes sikkert en raskere vei fra start i London til mål i Paris enn å sykle hele Frankrike rundt. Det tror i alle fall vi, og avslører med det at vi ikke har særlig peiling på sykkelsport. 

Men vi heier på Hushovd – med eller uten GPS.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen