Syke krav for Prada-mobil

Har du lyst på LGs nye Prada-mobil? Det blir ingen enkel affære.

Prada er et eksklusivt designmerke, og de selger derfor ikke klærne sine på vanlige kjøpesentre. Selskapet vil tydeligvis opprettholde denne imagen når de nå skal begynne å selge sin første mobil. For det er langt fra noen dans på roser å få lov til å selge den nye telefonen.

Elleve siders dokument

LG og Prada skal nemlig ha laget et elleve siders langt dokument med blant annet sytten retningslinjer som eventuelle utsalgssteder må følge. Videre må butikkene sende bildet av både interiøret og eksteriøret på butikken. Hvis ikke bildene godkjennes og retningslinjene følges skal ikke butikken få lov til å selge mobilen.

Blant de sytten kravene som LG og Prada har kommet opp med, er det betingelser i forhold til bruk av logoen til Prada, hvilke farger som kan brukes på materiell som skal omhandle telefonen og hva telefonen skal kalles.

I forhold til sistnevnte punkt er navnet på mobilen ”Prada phone by LG”. Heldigvis er ikke vi i pressen bundet til Pradas regler, og vi kan derfor fortsette å kalle den Prada-mobilen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen