SX1 utsatt - igjen

Det svenske magasinet Mobil kunne i dag avsløre at den svenske lanseringen av SX1 nok en gang har blitt utsatt, og en rask telefon til Siemens markedssjef i Norge, Vegard Hellgren, bekreftet at dette også er tilfelle for det norske markedet.

Ifølge Hellgren vil telefonen komme til Norge i løpet av første kvartal av 2004, noe som innebærer at vi nå nærmer oss et halvt års utsettelse av den opprinnelige lanseringsdatoen i tredje kvartal i år.

Årsaken skal fremdeles ligge i mangler ved programvaren til SX1, uten at vi har fått nærmere innsikt i hva dette innebærer. Dette er forøvrig den første telefonen fra Siemens som baserer seg på SymbianOS og Series 60-grensesnittet.

Det er liten tvil om at Siemens har tapt mye på problemene sine med SX1. Hadde telefonen kommet i tredje kvartal ville den vært markedsleder på en rekke områder, men etter at Nokia har rukket å lansere sin 6600 er ikke telefonen fullt så attraktiv lenger. At Siemens også ser ut til å gå glipp av det lukrative julesalget, gjør ikke saken noe bedre for den tyske produsenten.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen