Test

Swiftech MCXC370

Info:

  • Dimensjon: 63,5 x 63,5 x 41,4mm +vifte
  • Materiale: Kobber C110 bunn, aluminium kjølepinner
  • Kjølemedium: 188 Helicoid pinner
  • Effektivitet: 0,18 C/W m/33CFM vifte
  • Vekt totalt: 482gram

Swiftech MCXC370B er i oppbyggningen lik sin eldre bror MCX370. Den ene og store forskjellen er at aluminiumsplaten er byttet ut med en tilsvarende plate i kobber. På den 12mm tykke kobberplaten er det festet 188 såkalte Helicoid pinner av aluminium som måler 3.5mm i diameter. Helicoid er ikke noe mer spesielt enn grovt rillede/gjengede pinner. Grunnen til at dette brukes er at det dobler kontaktflaten med luft i forhold til vanlige, glatte pinner. Du kan lese mer om Helicoid på Swiftech's hjemmesider.

Ribben har en meget lav termisk motstand, kun 0.18 C/W. Det er hele 0.03C/W lavere enn sin eldre bror. Viften monteres her, som på MCX370, på fire gummiklosser. Disse er i hovedsak der for å forhindre at vibrasjoner fra viften forplanter seg videre i ribben. Ved og fjerne vibrasjoner, fjerner man også potensiell støy. I tillegg gir det en liten ytelses økning.

Finish'n lever helt klart opp til forventningene. Definitivt en av de beste på markedet! Kjøleren er som de fleste andre Swiftech kjølere i meget god kvalitet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen