(Bilde: Swiftech )

Swiftech gjør vannkjølingen enklere

Lanserer det første ferdigsett som kan utvides.

Mange vil nok nikke anerkjennende til navnet Swiftech. Swiftech har holdt på i en årrekke, og har levert utrolig mange gode kjølere opp gjennom årene. De siste årene har de holdt seg til vannkjøling for entusiastene, men dette er i ferd med å endres.

Swiftech-H220-lcs.
Swiftech H220Foto: Swiftech

Nå slipper nemlig Swiftech en vannkjølingsløsning av den komplette og ferdigmonterte sorten, slike som Corsair har blitt så kjente for. Likevel, det er en detalj som skiller Swiftechs løsning fra kjølestallen til både Corsair og de andre ferdigprodusentene. Swiftech har nemlig gjort det mulig for deg å ettermontere flere kjøleblokker, for eksempel til skjermkortet.

Kjøleren har fått navnet H220, og den benytter blant annet en egenutviklet pumpe. Denne pumpen skal være spesielt støysvak, samtidig som det er mer enn nok kraft i den.

Greier prosessor, og to skjermkort

I radiatorbiten er det gjort plass til en liten tank, med en luke for justering av kjølevæsken i systemet. Dermed kan du ettermontere kjøleblokker til skjermkort eller brikkesett. Det skal for eksempel ikke være noe problem å koble på to Nvidia GTX 680-kort.

Selve radiatoren er holdt i kobber, for litt bedre varmeledende egenskaper enn konkurrentene, som gjerne sverger til aluminium.

Festemekanismen er ferdig montert, det samme gjelder viftene på radiatoren. Dermed er det svært lite montering som gjenstår, før du kan nyte godt av en vannkjølt datamaskin.

Prisen er satt til 139,99 amerikanske dollar, noe som trolig kan bety rundt 1100 kroner her til lands.

(Kilde: Swiftech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen