Svindyr Iron Man-mobil fra LG

Tegneseriehelten Iron Man blir til film, og i den forbindelse lanserer LG en versjon av sin Shine-mobil for alle superhelt-wannabes der ute. Her kan du lese vår test av LG Shine.

Iron Man-mobilen har rødt hus med gullbelagte detaljer og en 18 karats batterideksel i gull. Prisen skal ifølge Engadget ligge på 1.500 dollar, i norske kroner blir det omtrent 7.550 kroner. Om vi noen sinne får se den her på berget er derimot svært usikkert, men Engadget.com har fått tak i 20 stykker som de gir bort til noen heldige vinnere.

Du kan prøve lykken hos dem, for å vinne må du komme opp med et bilde og en historie om din triste og slitne mobil.- I dagens hektiske verden utfører mobiltelefoner ofte en heroisk innsats for å holde venner og familie i kontakt, løse forretningsproblemer og holde deg oppdatert på nyheter og underholdning. Hovedpersonen i Iron Man, Tony Stark, er alt LG står for ved å bryte teknologiske grenser og insistere på å ha de mest innovative og avanserte dingser, sier Ehtisham Rabbani, nestkommanderende for LGs markeds- og produktstrategidivisjon.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen