Svindlet nettbutikk, fikk murstein


Illustrasjon: iStock

To sandefjordinger på 30 og 34 år bestilte en rekke produkter fra Komplett.no, med danske kredittkort. Hendelsen skjedde i januar 2006, og de skal ha fått utlevert varer til rundt 134 000 kroner.

Da det kom nye ordrer på 115 000 kroner ante imidlertid Komplett ugler i mosen. Nettbutikken lot alle ordrene gå gjennom, men de byttet ut innholdet i pakkene med murstein. Deretter kontaktet de politiet.

Da 34-åringen var på vei hjem etter å ha hentet pakkene med murstein på Posten, ble han arrestert av politiet. Med en rekke murstein i bagasjen var det ikke mye å gjøre, så han innrømte svindelen. Etterforskningen viste også at en 30-åring også var med på svindelen.

På 30-åringens datamaskin ble det funnet 34 fotografier av ulike danske kredittkort, hvor kortnumrene stemte med ordrer på Komplett. Det ble også funnet en rekke mobiltelefoner og datautstyr han hadde svindlet fra nettbutikken.

34-åringen ble dømt til en fengselsstraff på fem måneder, der 60 dager ble gjort betinget. 30-åringen fikk på sin side et halvt års fengsel, der 90 dager ble gjort betinget.

(Kilde: Sandefjords Blad)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen