Svensk tommel ned for Mobil-TV

Svensk tommel ned for Mobil-TV

Prøveprosjektet ble satt i gang for en drøy måned siden, men de fleste drar heller frem mobilen for å se på TV hjemme i sofaen enn å dra den frem når de er ute på farten.

Det er Nokia N92 som blir brukt i testingen, og de mest populære kanalene er Canal + Sport blant menn og Kanal 5 blant kvinner. Dette er ikke overraskende i seg selv, men at svenskene stort sett ser Mobil-TV i sofakroken forundrer Teracom.

Dekningsproblemer?

Svært mange av de som har testet ut Mobil-TV har lang vei til og fra jobben. Med en pendletid på mellom 30 og 40 minutter hver dag, har testpilotene mer enn nok tid til å dra frem den lille TVen i lomma.

Allerede før testen oppga mange at de brukte mobilen flittig på vei til og fra jobb, men de første resultatene viser at de fleste bruker Mobil-TV når de har kommet vel hjem og opp i sofakroken.

Årsaken kan ifølge Mobil.se trolig være at testnettet for Mobil-TV ikke har dekning på undergrunnsbanen i Stockholm.

Betal-TV

Under første del av testen ar det vært gratis å titte på de 13 kanalene og høre på de 3 radiostasjonene. Nå skal brukerne betale for TV-tittingen. Prisen er satt til 10 kroner per kanal eller 50 kroner for alle.

Ifølge Mobil.se er det for tidlig å si noe om hvor mange som har skrevet seg opp for å abonnere på betalkanalene, men dersom titterne allikevel helst drar frem mobilen når de er hjemme og i nærheten av et tradisjonelt TV er det lite trolig at de er interesserte i å betale ekstra for å se sendingene på en liten mobilskjerm.

Nettstedet skriver at de involverte er fornøyde med tilbakemeldingen så langt, og at en endelig vurdering vil foreligge etter at testen avsluttes 31. januar.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen