Svensk 3G-kontantkort

Nå kan Tele2comviqs svenske kontantkortkunder benytte seg av videosamtaler og se på tv med mobiltelefonen, skriver operatøren i pressemeldingen.

Eneste kontantkort med kompispriser for 3G
Priser og vilkår er de samme som for ”Comviq Kontant GSM” som betyr at kundene kan velge mellom to ulike kontantkort. Det ene er ”Comviq Kontant” med bonus på innkommende samtaler. Det andre er ”Comviq Kontant Kompis”, som er det eneste kontantkortet på markedet, der kunder kan ringe for 0 kr i minuttet till 3.4 millioner andre mobilkunder i Sverige.

− 3G skal være enkelt og tilgjenglig for alle. Derfor er det selvsagt at selv våre kontantkortkunder skal få muligheten til å ta del i de mulighetene som 3G gir, sier Anders Steen, Salgsansvarlig for privatkunder i Tele2.

Kontantkortkunder hos Tele2comviq behøver bare et nytt sim-kort for å kunne bruke 3G-nettet. Mens nye kunder kan kjøpe startpakke på operatørens nettsider.

Samtalekostnadene er de samme uansett om man har ett 2g- eller 3g-kort og uansett om man ringer en vanlig telefonsamtale eller en videosamtale. Med Comviq Kontant koster det 4,85 svenske kroner per minutt på dagtid i ukedagene å ringe til andre Comviq- kunder og til fastnettet. På kvelden koster det 0,37 i minuttet å ringe til andre Comviq-abonnenter. Mens prisen til fastnettet ikke endrer seg. Samtaler til abonnenter som er kunder hos andre operatører koster det 5,50 kroner i minuttet.

Har man Comviq Kontant Kompis er minutt kostnaden alltid 2,49 svenske kroner til andre operatører og til fastnettet. Til andre Comviq-kunder er prisen 0 kroner.

Frem til 31. mars er all dataoverføring gratis for Comviqs 3g-kunder. Dette gjør at videosamtaler vil være gratis mellom Comviqs kunder helt frem til dette.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen