Sveiv i gang mobilen din

"Handy Dynamo Flashlight With Cellphone Emergency Charger", eller "Hendig dynamo-lommelykt med mobilnødlader ", som produktet heter, kan hjelpe deg dersom du er på farta og mobilen er tom for strøm.

Les mer:

- Ingen ordinær klokke
- Bitteliten øreplugg
- Den bortskjemte mobilen

Skeptisk

Produsenten markedsfører altså dette som en nødlader der du kan lade mobilen din uten å ha tilgang til et strømuttak og uten å bruke batterier. Lommelyktdelen er grei å ha dersom du skulle få motorstopp, og må kikke i motorrommet.

Sveiving i tre minutt gir opptil tre minutter taletid eller lys fra lommelykten i ti minutter.

Hva er det å ikke like med et sånt produkt? Her får du litt trim, samtidig som du sparer strøm (og miljøet for all forurensing knyttet til strømproduksjon). I tillegg kan du enkelt ta med deg mobilen på farta i månedsvis til duppedingsen ryker.

Og den vil nok ryke, etter bildet å dømme. Her er det smale plastdeler for alle penga, og om sveivingen blir for heftig, har vi vanskelig for å tro at den vil holde.

Er du mindre skeptisk enn oss, kan du alltids kjøpe den i kvanta (2000 enheter) og forhandle om prisen hos http://www.made-in-china.com/ . Ja, nettstedet heter faktisk det.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen