Sveitsisk armbåndsmobil

Sveitsisk armbåndsmobil

Åttitallet var tiåret hvor alt på død og liv skulle integreres inn i armbåndsuret. Vi fikk kalkulatorer, temperaturmålere og svindyre minifjernsynsapparater rundt håndleddet, for å nevne noe.

Ifølge Mobile Magazine samarbeider den sveitsiske luksusklokkeprodusenten Tag Heuer og den franske mobilprodusenten Modelabs om å utvikle et armbåndsur som også er en mobiltelefon.

Sistnevnte presenterte for kort tid siden tre mobiltelefoner som aldri behøver lading, hvorav en av modellene var en telefon som baserte seg på kinetisk energi, et prinsipp vi kjenner nettopp fra armbåndsurenes verden.

Også mp3?
– Dette har vi overhodet ingen kommentar til, sier Modelabs’ presseansvarlige, Frédéric Dersigny, til Mobilen.no.

Altså er ryktene foreløpig nettopp det, bare rykter. Men Mobile Magazine underbygger om ikke annet ryktespredningen med et bilde av den angivelige nyvinningen.

På bildet kan det se ut som om armbåndsmobilen også skal tilby mp3-muligheter, men dette er naturligvis kun spekulasjoner fra vår side.

Koster flesk
Det kunne sikkert vært besnærende å iaktta travle forretningsmennesker løpende rundt med håndleddet vekselvis nedi halsen, vekselvis trykt inn i øret, men vi må nok anta at armbåndsmobilen vil komme med tilkoblingsmuligheter til et håndfrisett, og da fortrinnsvis et trådløst sådant.

Til sammenligning lanserte Sony Ericsson i fjor en klokke som kanskje ikke er en mobiltelefon, men som til gjengjeld kan styre den du allerede har.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen