Svart T630 til Norge

       

Mange venter i disse dager spent på Sony Ericssons T630, som er oppfølgeren til den bestselgende T610-modellen selskapet lanserte i fjor sommer.

Den nye telefonen, som etter planen havner i butikkhyllene i februar, vil den blant annet kunne by på en forbedret TFD-skjerm og støtte for Instant Messaging. Den største forandringen er imidlertid det nye designet, som vi først fikk stifte bekjentskap med da de første bildene av T630 ble lansert i fjor vinter.

Den nye telefonen ble på dette tidspunktet vist frem i hvit "Frosty White" innpakning, men for noen uker siden publiserte Sony Ericsson de første bildene av T630 i en adskillig mer attraktiv og raffinert sort-farge kalt "Liquid Black".

Tidligere har det blitt hevdet at den sorte versjonen av T630 kun ville selges for bruk i nettverket til teleoperatøren T-Mobile, men det har nå blitt klart at telefonen vil være tilgjengelig i alle de land der T630 selges - inkludert Norge.

Flere norske nettbutikker har allerede ført opp Liquid Black-utgaven av T630 i prislistene sine, og ifølge Komplett ventes den inn på lager 29. februar.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen