Surface Pro 4 og nye Lumia-mobiler 6. oktober
(Bilde: Espen Irwing Swang, Tek.no)

Surface Pro 4 og nye Lumia-mobiler 6. oktober

Microsoft inviterer til storlansering i New York.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har sendt ut invitasjoner til et større lanseringsarrangement i New York 6. oktober. Nøyaktig hva selskapet vil presentere er naturlig nok ikke offentliggjort, men av invitasjonen går det frem at det skal handle om maskinvare som kjører Windows 10. 

Endelig nye Lumia-mobiler

Lumia-950-main2.
Dette kan være Microsofts nye Windows-mobil.

Ifølge The Verge er det imidlertid innlysende at det vil dreie seg om Surface Pro 4, oppfølgeren til Surface Pro 3, som kom på markedet for ett år siden. I tillegg antyder The Verge at vi vil få se Lumia-mobilene 950 og 950 XL, og et helt nytt Microsoft Band.

Lumia-mobilene har det versert rykter om i flere måneder, og det er også på høy tid at selskapet kommer med mobiltelefoner som støtter selskapets nye Windows 10.

Kan komme med en større Pro-modell

I artikkelen spekulerer The Verge i hvordan den nye nettbrett-PC-en Surface Pro 4 vil bli. Microsoft har antydet at det ikke vil bli vesentlige endringer i design, slik at bedrifter somk allerede har investert i dokkingstasjoner eller annet tilbehør fremdeles vil kunne bruke dette. Verge utelukker likevel ikke at den nye versjonen kan få større skjerm og høyere skjermoppløsning. I tillegg har det versert rykter om en ny og større Surface Pro med 14 tommer skjerm.

Ellers går spekulasjonene på det nokså opplagte, som at maskinen kan bli tynnere og lettere, og få fingeravtrykksensor på et oppdatert tastatur.

Svaret får vi altså den 6. oktober.

Dette kan være den nye Lumia-mobilen >>

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen