Surf uten nettforbindelse

Selskapet Webaroo tilbyr nå en programvare og en tjeneste som kan brukes til å laste ned deler av Internett på harddisken din. Du kan så surfe på websidene uten at PCen din er tilknyttet Internett. Dette er vel ideelt for laptopen på påskefjellet?

Webaroo bruker en teknologi som gjør det mulig å laste ned den delen av Internett som er av interesse for deg, og legger dette på harddisken din i webpakker. Du har også mulighet å velge hvilke websider du ønsker å ta med. Først laster du ned Webaroo-programvaren på 5 MB, og bruker så en webbasert tjeneste for å laste ned og oppdatere mini-Internett på laptopen din, eller hvor du ønsker å bruke dette.

Programvaren er gratis og krever Windows 2000 eller XP. Den krever også Internet Explorer 6.0 eller Firefox 1.5. Programutvikleren anbefaler minimum 1 GB ledig harddiskplass, men har du mer harddiskplass kan du selvsagt laste ned flere websider. Det kreves kun Internett-tilknytning for å laste ned programvaren, og for å laste ned og oppdatere webinnholdet.

Les mer om fenomenet på webaroo.com.

Kilde: networkworld.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen