Surf mobilt for 699,- per måned

Faste og forutsigbare priser er en forutsetning for at mobilsurf i 3G-nettet skal bli en suksess. Da Telenor Mobil åpnet sitt 3G-nett var dette ennå ikke ordnet. For brukere av løsningen Mobilt Kontor fra Telenor Mobil betydde det ulik prisstruktur for nettsurf via WAP, WLAN, GPRS og trådløst nett.

Når Telenor i tillegg solgte ett datakort som vekslet sømløst mellom 3G og GPRS ble det umulig å vite hva kostnadene ved en nettsesjon egentlig kunne komme opp i.

Pristak
Nå er det imidlertid klart at også bedriftskunder får full forutsigbarhet. Nå skal du bare betale for data du faktisk laster ned, og det er uvesentlig hvilken teknologi du bruker. I tillegg kommer altså et tak, som for bedriftskundene er satt til 699 kroner per måned. I tillegg kommer moms, og dermed betaler bedriftskunder omtrent det samme som privatkunder har gjort til nå.

- Prisen er en kampanjepris som vil gjelde til det innføres permanente datapriser som viderefører forutsigbarheten i det nåværende tilbudet, sier divisjonsdirektør Stein-Erik Vellan i Telenor Bedriftsmarked. Prisreduksjonene gir våre kunder vesentlige besparelser, samtidig som det blir enklere og mer forutsigbart å ta i bruk mobiltelefon som bedriftens telefoniløsning, sier Vellan

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen