Samme pris i Stockholm og Oslo - det blir realiteten med Tele2 Mobilt Bredbånd. (Foto: Istockphoto)

Surf fritt i Norge og Sverige

Tele2 lanserte i dag mobilt bredbånd som kan brukes i både Norge og Sverige uten tillegg i pris. Operatøren har lenge gitt sine telefonabonnenter en slik prisfordel, der du ringer for samme pris i Sverige og Norge.

To type abonnement

Haakon Dyrnes (Foto: Tele2)
Haakon Dyrnes (Foto: Tele2)

– Tele2 mobilt bredbånd er løsningen for de med behov for Internett der det ikke er tilgjengelig via fastlinje. Nå som det nærmer seg sommer er mobilt bredbånd perfekt for folk som vil ha nettforbindelse på hytta, på båten eller hvor det måtte være, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør i Tele2 Norge AS.

Tele2 tilbyr to abonnementsløsninger: Fastpris og Standard. Standard gir deg mulighet til å laste ned 200 MB for en fast pris, og koster 2 kr per MB utover dette med en total makspris per måned på 599 kroner.

Fastpris er derimot det samme som navnet tilsier og gir deg ubegrenset med nedlasting i måneden for 489 kroner.

– Det at vi tilbyr den samme prisen i Sverige som i Norge tror vi gjør tilbudet interessant for mange. For 489 kr/mnd kan kundene ta med seg sin bærbare pc å bruke denne i hele Sverige, noe som vil være svært gunstig for bedrifter med mye reisevirksomhet i Sverige, legger Dyrnes til.

Gir 7,2 Mbps i Sverige

Siden Tele2 ikke har eget nett i Norge benytter operatøren seg av Netcoms nett her hjemme. Netcom tilbyr super-3G i de tettest befolkede områdene, og 3G og Edge forøvrig. I Sverige har Tele2 derimot eget nett og kan tilby super-3G med hastighet på opptil 7,2 Mbps.

Se dekningen til Netcom (Tele2 Norge) her >>

Dermed er Tele2 første selskap utenom Ice.net som tar utfordringen på å tilby samme pris over landegrensene. Amobil kunne i forrige uke sette fokus på hvordan operatørene Teliasonera/Netcom og Telenor tjener store summer på dyr dataroaming - til tross for at operatørene eier eget nett i både Danmark, Sverige og Norge.

(Kilder: Tele2)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen