Galaxy Note 7 kommer trolig i en heftigere utgave. Dette er den eksisterende versjonen.
Galaxy Note 7 kommer trolig i en heftigere utgave. Dette er den eksisterende versjonen. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

«Superversjon» av Galaxy Note 7 kan få 6 GB minne og 128 GB lagringsplass

Ryktene hevder den nye mobilen vil komme i enda en utgave.

Blant de utallige ryktene om Galaxy Note 7 som dukket opp i forkant av lanseringen var opplysningen om at mobilen skulle få 6 GB minne og minst 128 GB lagringsplass. Da mobilen ble lansert viste dette seg å ikke stemme, men nå ser det ut til at en heftigere utgave av telefonen kommer likevel.

GSMArena kan rapportere at det nylig dukket opp opplysninger om at en Galaxy Note 7-utgave med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass er underveis. 

Opplysningene kommer i form av en oppdatering på netsidene til det kinesiske sertifiseringsbyrået TENAA, og skulle derfor være troverdige nok.

Galaxy Note 7.
Galaxy Note 7. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Sjelden vare

Akkurat når den heftige Note 7-versjonen vil komme og til hvilken pris kan man enn så lenge bare spekulere i. Utgaven som dukker opp i norske butikker i september har for ordens skyld 4 GB minne og 64 GB lagringsplass.

De eneste ryktene som hittil har dukket opp om en ekstra Note 7-modell har indikert at det blir en «Lite»-modell som har noe svakere spesifikasjoner enn den vanlige versjonen. Om disse ryktene stemmer kan Note 7 dermed kanskje komme i hele tre utgaver til sammen.

Mobiler med 6 GB minne er for øvrig ennå sjelden vare. Blant de få modellene som kan skryte på seg denne minnemengden er ZTEs nye toppmodell Axon 7 og Lenovos ZUK 2 Pro

ZTE har valgt en ny vri med sin neste mobil: Du kan være med å bestemme hvordan den skal bli »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen