Supertynn 3D-LED fra Samsung

TV-ene er ennå ikke magre nok for produsentene ser det ut til, og nå lanserer Samsung sin nye 9-serie som visstnok skal være verdens spinkleste 3D-LED-TVer.

De smått eksklusive apparatene har en tykkelse på knappe åtte millimeter og tar dermed ikke akkurat opp plagsomt mye plass i dybden. TV-ene er laget for å kunne plasseres midt i rommet, noe som også innebærer at baksiden er gjort mer tiltalende.

Fjernkontroll og mini-TV
Fjernkontroll og mini-TV

Ledninger og kontakter er skjult i fotens bakside, og knappene ligger også skjult i foten og glir frem når du du fører fingeren foran. Bakstykket er ellers jevnt og slett designet i børstet stål.

Samsung smeller også til med en fancy fjernkontroll til sin nye 9-serie. Fjernkontrollene kommer med en berøringsskjerm på hele tre tommer og mulighet til å kopiere bildet fra TV-en slik at du kan bruke fjernkontrollen som mini-TV, om du av ulike grunner skulle ha behov for det.

9-serien er i salg fra begynnelsen av oktober i størrelsene 40, 46 og 55 tommer med veiledende priser på henholdsvis 25999, 34999 og 44999 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Kommentarer (20)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen