(Bilde: Acer)

Supertelefon tar opp 4K-video

Acer Liquid S2 er den første bekreftede 4K-taklende smarttelefonen.

IFA 2013 er snart over oss, og derfor blir vi nærmest overøst med spennende produktnyheter i disse dager. Acer er følgelig på krigsstien, og kunngjør nå at de lanserer en sekstommers smarttelefon med 4K-videoopptak.

4K UHD er fire ganger så høy oppløsning som dagens Full HD, og det er ryktet at Samsung Galaxy Note III også skal støtte oppløsningen. Acer er imidlertid først ute med offisiell bekreftelse, med lanseringen av Liquid S2.

Lekre spesifikasjoner

Acer Liquid S2 er en «phablet» eller brettmobil, altså en mellomting mellom smarttelefon og nettbrett. LCD-skjermen støtter Full HD 1920 x 1080p, mens på innsiden finner vi den firekjernede prosessoren Snapdragon 800 på 2,2 GHz – noe som kommer godt med for å ta opp i 4K.

Kameraet har en sensor på 13 megapiksler, mens telefonen ellers har 2 GB RAM, 16 GB internminne, batteri på 3300 mAh, Android 4.2.2 Jelly Bean, støtte for 4G, NFC, WiFi og Bluetooth, og et frontkamera på 2 megapiksler.

Pris er fremdeles ukjent, men lanseringen skal visstnok være i oktober. Det er ryktet at Galaxy Note III dukker opp senere i september, så det blir spennende å se hvem av Samsung eller Acer som er først ute med 4K-video på telefonen.

Hvilken telefon kommer først i butikken?
– Galaxy Note III kan filme i 4K »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen