Superskjerm fra Toshiba

Det har i en periode sirkulert flere rykter om den nye PDAen Toshiba e805. Det begynte med at to nettbutikker ved et uhell la ut spesifikasjonene på nett, der skjermen ble oppgitt til å ha en oppløsning på 240x320 piksler. En knapp uke senere lekket en PowerPoint-presentasjon ut på nettet der Toshibas nye håndholdte plutselig var oppgitt til å ha en 480 x 640 pikslers VGA skjerm, noe som startet en rykteflom av de store.

Etter at et taiwansk nettsted la ut bilder av det som tilsynelatende er et eksemplar av e805, ser det ut til at ryktene om en fullverdig VGA-skjerm stemmer. Dette vil i såfall innebære at Toshibas kommende håndholdte vil kunne vise fire ganger så mye informasjon på skjermen som det som har vært tilfelle på noen tidligere Pocket PC-modeller. Skjermen vil også være på 4 tommer, altså en halv tomme større enn det som er normalt på slike enheter.

For at enheten skal være kompatibel med eldre programvare skal den nye enheten også kunne stilles ned til en oppløsning på 240x320 piksler, som er dagens standard på Pocket PC-baserte enheter. De fire programmene som skal være integrert i e805 derimot, vil naturligvis kunne benytte skjermens fulle kapasitet.

Som nevnt tidligere er ikke noen av de oppgitte spesifikasjonene bekreftet av produsenten selv eller andre kilder som kan sies å være representative for den kommende enheten. Vi venter derfor spent på den endelige lanseringen.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen