Supersikker telefon kommer neste år

(Bilde: QSAlpha)

Den supersikre telefonen Quasar VI kommer neste år

Kryptert mobil er inspirert av ninjaer.

Smarttelefonen Quasar IV lanserte på folkefinansieringsnettstedet Indiegogo i forrige måned. Telefonen lovet oss sikkerhet og kryptering uten sidestykke, men det ser ikke ut til at selskapet bak, QSAlpha, klarer å nå målet på 3,2 millioner dollar.

Alt håp er likevel ikke ute for den supersikre telefonen, ettersom Indiegogo-kampanjen har tiltrukket seg oppmerksomhet fra «de rette folkene». Nå kan du se fram til en utgivelse i andre kvartal 2014.

Telefon for ninjaer

Quasar IV.
Quasar IV.Foto: QSAlpha

Hva er det som venter oss med Quasar IV? Utgangspunktet for telefonen var følgende: «Hvis en ninja hadde en telefon, hvordan ville den sett ut?»

Resultatet er altså en mørk smarttelefon med kryptering på militærnivå, med enten 64 eller 128 GB lokal lagring og 128 GB i skyen – alt kryptert, selvsagt. Poenget er at du ikke skal etterlate deg noen spor i den digitale verdenen, og i disse spionaktige NSA-tider er det antakelig nok etterspørsel.

Toppegenskaper

De tekniske spesifikasjonene inkluderer en 5-tommers IGZO-skjerm i Full HD, firekjernet Snapdragon 800-brikke klokket til 2,3 GHz, 3 GB RAM, batteri på 3300 mAh og kamera på 13 megapiksler. Operativsystemet kalles QuaOS, og er basert på Android 4.3. Prisen ser ut til å starte på 495 dollar (3000 kroner) for 64 GB-utgaven.

Få svar på det meste du måtte lure på om denne smarttelefonen hos Indiegogo.

Her kan det være greit med en slik telefon:
Neste OL overvåkes av «Prism på steroider» »

(Kilder: Engadget (1) og Engadget (2))

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen