Superraskt SD-kort fra Panasonic

I disse dager annonserer Panasonic sine nye Gold SDHC UHS-I. Ifølge produsenten skal de nye Gold-kortene være mye raskere enn forgjengeren og ha en hastighet på lesing og skriving på henholdvis 95MB/s og 80MB/s, melder Panasonic i en pressemelding. Det nye Gold kortet vil komme i tre utgaver, både 8 GB, 16 GB, og 32 GB. Både pris og når minnekortet slippes ut på markedet er ennå uvisst, men elektronikkgiganten skal ifølge pressemeldingen begynne å selge kortet en gang i april.

Les også: Oppgrader IPhone med 300mm-objektiv

Ikke bare vil kortene være atskillig raskere enn forgjengeren når det gjelder lese og skrive-egenskaper. De nye minnekortene vil kunne laste opp bildene til datamaskinen nesten fire ganger raskere enn Gold-kortene som er ute idag, melder Panasonic på sine nettsider.

Les også: Takket nei til Adobe Photoshop i 1988

Er du en av de som er redde for å få data ødelagt på grunn av strømbrudd og lignende, vil de nye kortene være utstyrt med såkalt "Super Interlligent Controller" som vil beskytte bildene fra plutselige strømbrudd. De er også utstyrt med "Proof 5"-funksjonen (beskytter mot vann-, støt-, magnet-, UV-lys- og temperaturskiftninger) for å tåle tøffe forhold, melder Panasonic.

Les også: Skjerm som simulerer fargeblindhet

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen