Superoppfølger til Prada-mobil

Uten at det vel kan sies at LGs Prada-mobil har vært en udelt suksess, skal LG allerede være godt i gang med oppfølgeren. Nå heldigvis med langt bedre teknologiske spesifikasjoner enn det originalen kan sies å ha.

Den første Prada-mobilen ble nemlig ikke bare positivt mottatt av kritikerne. Mye på grunn av at den egentlig var litt teknologisk utdatert. Uten 3G og med et to megapikselkamera lå den litt under det som kan sies å ha vært gjennomsnittet ved lansering.

Les også:

- TEST: LG KG850 Prada
- Syke krav for Prada-mobil
- Pynt eller tull?

Bra spesifikasjoner

Selskapet har tydeligvis tatt kritikken til seg, og nå tar de i stedet opp kampen mot tungvektere som Nokia N95 og Sony Ericsson K850i. KU990 NYX (som er den interne LG-betegnelsen på mobilen) er i likhet med disse to utstyrt med et kamera med oppløsning på fem megapiksler. Kameraet skal også kunne spille inn videosnutter med en oppløsning på 640 x 480 punkter, noe som er meget imponerende.

Videre skal den nye mobilen være utstyrt med HSDPA (turbo-3G). Det vil si at rent teknisk kan det oppnås overføringshastigheter på opptil 3,6 Mbit/s. Det interne minnet er på 130 megabyte, men kapasiteten kan også utvides ved hjelp av microSD-minnekort.

I likhet med forløperen har den både FM-radio og støtte for A2DP (trådløs overføring av stereolyd). Størrelsen er på helt akseptable 104 x 54 x 15 millimeter og vekten er på 112 gram.

Telefonen skal komme på markedet i fjerde kvartal i år, men prisen er ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen