Supermobilene fra HP

Supermobilene fra HP

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Hewlett-Packard er ute med to nye mobiler som har imponerende spesifikasjoner.

Les også:

- Supermobil fra HTC
- Iphone-dødare vant designpris
-
Se høstens HTC-nyheter

Business Navigator

Denne smartmobilen bruker operativsystemet Windows Mobile 6 Professional. Den er utstyrt med en 2,8 tommers trykkfølsom QVGA-skjerm. Vekten er 145 gram og den måler 11,7 x 6,0 x 1,8 centimeter, en gjennomsnittlig mobilstørrelse. Allikevel er den liten til å være så spekket av funksjoner.

Videre har den et trykkfølsomt klikkhjul som knapt er synlig i talltastaturet. Dette hjulet er funksjonsmessig lik det man finner på ipoder, og som brukes til å rulle gjennom menyer. På videoen lengre ned på siden, ser vi at designet fungerer bra med de ulike funksjonene og finessene.

Antall oppkoblingsmuligheter er imponerende. Dette må være en av de førstee gangeme vi ser firebånds GSM/Edge, trebånds HSPDA (1,2,4) og trådløst LAN (802.11 b/g ) i samme enhet. Kort fortalt betyr dette at du kan være tilkoblet Internett stort sett uansett hvor du befinner deg. Og skulle du ikke vite hvor du er hen i verden, så kan mobilen finne det ut for deg. Den har nemlig innebygd (A)GPS.

Ipaq 610 har innebygd autofokuskamera som tar bilder på opptil tre megapiksler. Disse kan lagres som gif, JPEG, BMP eller PNG. Disse kan lagres på MicroSD-kort, eller de kan lagres i mobilens innebygde minne på 256 megabyte.

Mobilen kommer på markedet i oktober, og prisen skal ifølge det vi har hørt ligge på rundt 4800 kroner.
 HP Ipaq 910 Business Messenger
Ipaq 910 har stort sett de samme egenskapene som 610. Den har imidlertid en litt mindre skjerm, på 2,46 tommer.  Til gjengjeld har den et QWERTY-tastatur.

Prisen skal visstnok ligge på rundt 4800 kroner for denne også. HP iPaq 910 Business Messenger vil være tilgjengelig i november, skriver mobil.se

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen