Supermobil fra HTC

HTC Omni er en PDA-mobil som på sett og vis kan konkurrere med Iphone, og som med større sannsynlighet blir tilgjengelig i Norge. Mobilen ser stilig ut, og er tynn med sine mål på 8,1 x 13,0 x 1,6 centimeter sammenfoldet.

Les også:
Her er alle våre mobiltester.
Derfor er Iphone uinteressant.
Test av HTC Touch.

Både taster og trykkfølsomhet

HTC Omni er oppfølgeren til Qtek 9000, og detaljert informasjon er hentet fra PDAdb. Her ser vi at HTC ikke bare har klart å hekte på et qwerty-tastatur med 65 taster, men også en trykkfølsom skjerm. Skjermen er oppgitt til å ha imponerende 800 x 480 piksler.

Dette passer bra sammen med et dugelig kamera som tar bilder på opptil 3,1 megapiksler. Den har LED-blits også, så det å ta bilder i svak belysning er fullt mulig.

Dersom disse spesifikasjonene er korrekte, kan vi se fram til en trebåndsmobil med ikke bare UMTS og Edge, men også det nye, superraske mobilnettet HSUPA/HSDPA. Om du vil ha enda raskere overføringshastighet, får du det med det innebygde trådløse nettverket (802.11b og 802.11g).

To kamera og GPS
Du kan enkelt kommunisere med andre enheter, for den har støtte for både Bluetooth 2.0 og USB 2.0. Et VGA-sekundærkamera er også med i denne tilsynelatende drømmepakken, og gjør det mulig å ha videosamtaler.

Her stopper ikke herligheten, 20-kanals GPS er også inkludert. Kombinerer du dette med Mobile Googlemaps har du full navigeringsfunksjonalitet.

Mobilen har støtte for tre forskjellige minnekort og bruker operativsystemet Windows Mobile 6.0.

Tar vi hardt i om vi sier dette ser ut til å kunne bli, rent funksjonsmessig, en ”Iphone-killer”? Nei.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen