SuperMinutt for snakkesalige

Det nye abonnementet retter seg mot privatkunder som snakker mye. Snakker du mye, får du med det nye abonnementet også superbillige tellerskritt. Etter en startpris på 69 øre koster det nemlig bare 49 øre å ringe til andre mobiltelefoner i Telenors nett og alle fasttelefoner i Norge.

Abonnementet er ifølge Telenor tiltenkt deg som snakker mer enn 10 minutter i mobiltelefonen hver dag.

Fastprisen på det nye abonnementet, vil ifølge informasjon på Telenors nettsider være 159 kroner per måned. Mobiltelefoner vil bli subsidiert på samme måte og med samme beløp som på abonnementet Fri120.

Partisk abonnement
For Telenor-kunder som stort sett snakker med andre Telenor-kunder eller fasttelefoner er ringeprisen lav. Men den lave ringeprisen gjelder altså ikke til kunder i andre nett. Skal du snakke med andre mobiltelefoner i andre nett går prisen opp.

- Ringer du for eksempel til en Tele2-kunde, vil prisen være 49 øre per minutt, ettersom dette er en kunde i Telenors nett, forklarer informasjonssjef i Telenor Anders Krokan til Mobilen.no

Ringer du til en NetCom-mobil eller en som er kunde av en virtuell mobiloperatør i NetComs nett blir minuttprisen 1,04 kroner. Isolert sett, sammenliknet med billigabonnementene kan dette se dyrt ut, men sammenliknet med andre minuttpriser fra Telenor er det slett ikke så ille.

Prisen per tekstmelding skal være 69 øre, mens en MMS vil koste 1,99 kroner.

- All informasjon og materiell går ut til forhandlerne i dag, og SuperMinutt vil være tilgjengelig fra og med i dag, sier Krokan til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen