Superman Returns

Så er han endelig tilbake. Mannen som aldri lyver. Mannen som kan fly. Mannen av stål. Supermann. Han har kommet tilbake til jorden etter å ha vært på en lang reise for å besøke sin ødelagte hjemplanet. Dessverre for han har det skjedd en del siden han dro. Forbrytelsene har blitt flere, men verst for Supermann er de endringene som har skjedd i hans gamle venn Lois Lanes liv.

Mange forandringer

Etter hans lille tur ut i rommet har hun både giftet seg og fått barn til Supermanns store forskrekkelse. Hun prøver også å overbevise seg selv om at hun ikke trenger stålmannen og har skrevet blant annet en artikkel med navnet ”Hvorfor verden ikke trenger Supermann” mens han har vært borte.

Men det ligger også andre hindere i veien for han. Hans erkefiende, Lex Luthor har lurt en haug med penger fra en gammel/død dame og er tilbake med nye planer og idéer for å skaffe seg ny rikdom på andres bekostning.

Mye penger

Superman Returns er en spennende og actionfylt historie om alle superhelters far. Filmen står godt på et greit manus som blir grundig støttet opp av skuespillerne og resten av filmcrewet. Som regissøren Bryan Singer sier i en av bakomfilmene: ”Nøkkelordet er stort”. Filmen er virkelig en storproduksjon. Med et budsjett på forbløffende 270 millioner dollar kan man få til mye rart. Dette merker man virkelig på filmen. Og det er en god del imponerende scener i filmen som viser at det er lagt mye arbeid i helheten.

Se større versjon og flere bilder
Kevin Spacey gjør en mesterlig Lex Luthor-tolking.

Den ganske ferske Brandon Routh ("Denial") er en passende Supermann, mest utseendemessig, men også noe på måten han spiller. Han takler rollen som både Clark Kent og Supermann helt greit og er ikke noe stort å klage på, eller noe du vil legge merke til. Men man må også trekke frem Kevin Spacey ("American Beauty") som spiller superskurken Lex Luthor med glans. Regissøren Bryan Singer ("X-Men") hadde Kevin i hodet når han startet med filmen, etter deres sammarbeid i den prisvinnende filmen ”The Usual Suspects”. Kevin spiller Lex akkurat som han skal være; kald, selvsikker og noe maktsyk.

Superman Returns

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen