Superman følger Batman

I det pågående "Batman"-oppstyret er det lett å glemme de andre kappekledde superhelt-kollegaene, men det viser seg at produsentene i alle fall har store planer for den neste "Superman"-filmen, "Superman: Man of Steel".

Ny drakt

Superman skal bli dystrere
Superman skal bli dystrere

Ifølge nettstedet Worstpreviews.com var ikke Warner Brothers særlig fornøyd med sin forrige tegneserieadapsjon av stålmannen, "Superman Returns". Filmen ga nemlig lite penger i kassen i forhold til budsjettet. Med den neste filmen om superhelten vil produsentene prøve å kopiere suksessen til de nye "Batman"-filmene. De vil gi stålmannens nye eventyr et mørkere preg.

Problemet er bare at Superman i utgangspunktet ikke er en like lyssky helt som Batman.

– Vi vil prøve gjøre den så mørk som karakterene tillater, sa representant for Warner Brothers, Jeff Robinov, ifølge nettstedet.

Batman vs. Superman?

Den nye "Superman"-filmen er én av til sammen fire tegneserie-filmer som Warner Brothers planlegger å lansere i løpet av de neste tre årene. De andre vil være "The Dark Knight"-oppfølgeren, samt to filmer om andre DC-karakterer.

Men studioet har også holdt tilbake noen prosjekter. Et av disse er "Batman vs. Superman", som ble lagt på is etter at "Superman Returns" ga langt dårligere inntjening enn studioet hadde håpet på.

Dog kan vi kanskje håpe på en aldri så liten duell mellom de to velkjente superheltene en gang i fremtiden?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen