Superlett 15,6-tommer på vei
Teknofil

Superlett 15,6-tommer på vei

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Som vi allerede har skrevet om er grensene mellom minibærbare og ultraportable ikke fullt så klare lenger, og PC-produsentene leker seg med forskjellige størrelser og prisklasser for å forsøke finne neste suksessoppskrift på bærbare datamaskiner.

MSI forsøker seg ved å velge en svært slank linje - sin såkalte X-Slim Series. Denne er for så vidt ingen direkte nyhet, men det er først i disse dager den nærmer seg norske butikkhyller via 13,3-tommeren X340, som onde tunger kanskje vil beskrive som en slags fattigmanns-alternativ til MacBook Air.

Men MSI har har ikke stoppet på 2,5 cm tykke 13-tommere. I samme serie finner vi nemlig en 14- og 15,6-tommer med modellbetegnelsene og X400 og X600, også disse med en tykkelse på en tomme. Kanskje spesielt interessant er X600, som riktignok har en match i MacBook Pro når det gjelder tykkelse, men er hele 400 gram lettere med en vekt på knappe 2,1 kilo.MSI X600 er bekreftet hit til Norge til høsten (august/september), og vil komme i to modeller der forskjellen hovedsaklig er prosessoren: Intel ULV Core 2 Solo SU3500 for den ene og den litt rimeligere Intel ULV Celeron C723 i den andre. Av andre spesifikasjoner nevner vi kjapt 1366 x 768 pikslers oppløsning, 4 GB minne og grafikkløsning fra ATI (Radeon HD 4330) med HDMI ut.

Veiledende pris skal ligge på 849 og 719 euro inkludert moms, så realistisk sett snakker vi nok om prislapper på rundt syv-åtte tusen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen