Superkjapp nykommer

G502i er en mobil i klassisk design, men under panseret finner du mye ny teknologi i form av super-3G – eller HSPDA om du vil.

– Telefonens teknologi og støtte for turbo-3G gjør den velegnet for høyhastighets web-bruk og nedlasting, sier Anniken Amdam, markedssjef i Sony Ericsson i Norge.

G502i leveres med siste versjon av Google Maps for mobile enheter. Dermed kan du se høyoppløselige satellittkart med oversikt over hoteller, restauranter og andre fasiliteter i området du befinner deg i, rett i mobilen. Du kan også legge inn startsted og destinasjon, og få fortløpende retningsbeskrivelse. Mobilen har ikke innebygd GPS, men det finnes som ekstrautstyr.

G502i er også rettet mot folk som vil ha e-post på mobilen, men som kanskje ikke trenger de mest avanserte smarttelefonene. Mobilen har en egen oppsettassistent for å hjelpe deg å sette opp e-postsynkronisering, og den støtter også Exchange Activesync.

Naturlig nok fokuserer Sony Ericsson på internett med denne modellen, og for enkel tilgang til nyheter fra favorittsidene dine, kan du bruke RSS-modusen som gir deg tilgang til disse med ett klikk på skjermen. I tillegg har telefonen en egen forhåndsinnstilt værvarslingsfunksjon.

G502i kommer i sort og brun utførelse, og havner i butikkene i løpet av andre kvartal. Prisen vil ifølge Sony Ericsson ligge et sted mellom 1.000 og 1.500 kroner uten abonnement.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen