Superkamera fra Nikon

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Nikon Coolpix S7c er lansert som arvtakeren etter S6. Kameraet er i svart metall, og er meget stilig å se på. Dessverre er balansen når du holder det, noe dårlig, fordi det er tyngst på venstre side, men vi anbefaler uansett at du bruke begge hender når du fotograferer.

Kameraet er utstyrt med en 7,6cm (3 tommre) skjerm med oppløsing på 230 000 piksler og innsynsvinkel på 170 grader. Den bør derfor være egnet til å vise fram bildene dine til andre. Nikon har også benyttet den store skjermen til å kunne lage større fonter i menyene, slik at de blir lettere å lese.

Konfigureringen av det trådløse nettet har blitt mye lettere enn det var på S6, og du kan nå også laste opp bildene dine til Nikons server ved hjelp av Nikon Coolpix Connect. Der kan bildene ligge trygt til du kommer hjem (ikke tilgjengelig i Europa ennå).

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Ellers er kameraet et pek-og-klikk-kamera, beregnet på de som vil ha noe virkelig stilig, med alle spesifikasjoner på plass, og et utseende som gjør at du kan ha det med til middag med kongen.

Kameraet blir tilgjengelig i slutten av september, og får en veiledende pris på 3590,- kroner.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen