Superhastighet fra Nextgentel
Teknofil

Superhastighet fra Nextgentel

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Nextgentel kommer i dag med en gladmelding for alle som ønsker superhastighet. Med to nye bredbåndspakker håper de å levere best mulig nettopplevelse.

Først i Norge med VDSL2
Nextgentel melder nå at de lanserer VDSL2 som et tilbud til sine kunder. Selskapet vil levere to forskjellige pakker. En med 40Mbps hastighet og en med 30Mbps hastighet. Inntil nå har den høyeste hastigheten for privatkunder fra Nextgentel ligger på 20Mb per sekund. Nå fordobles altså denne. Samtidig er det ikke kun nedlastningshastigheten som økes med det nye tilbudet. Mens Nextgentel til nå har hatt 1000Kbps som makshastighet på nedlastning økes nå denne til hele 20Mbps.

- Nextgentel er kjent for skikkelig kraftig bredbånd, og det er derfor naturlig at vi igjen er først ute med også VDSL2 i det norske markedet, sier informasjons- og markedsdirektør Morten Ågnes i Nextgentel, ifølge pressemelding. - Teknologien har vært under testing hos oss en stund, og vi anslår at hver femte kunde kan oppgradere til de nye hastighetene.


Det er nemlig ikke alle som får muligheten til å benytte seg av den nye hastigheten. Ifølge Nextgentel må kunder som vil benytte seg av denne muligheten bo maks 800 meter unna sin sentral. Kunder som vil ha 40Mbps kan maks bo 500 meter unna.

Høyhastighet til anstendig pris
Det nye tilbudet vil i første omgang tilbys kunder i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. Et abonnement med 40Mb vil koste 698 kroner i måneden, mens 30Mbps vil koste 598 kroner måneden.

Nextgentel vil tilby både bredbåndstelefon og tilgang til sin IPTV-tjeneste NextTV sammen med det nye tilbudet.

Hvor kjapp hastighet har du på ditt bredbånd? Test selv med vårt speedometer.

Du kan lese mer om Nextgentels nye tilbud på deres nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen