Super-Toshibaen kommer til Norge

Den skiller seg fra resten av Winows-mobilene med spesifikasjoner vi knapt har sett maken til. Med 4,1-tommer skjerm og en prosessor med klokkefrekvens på 1 GHz er Toshiba TG01 den eneste mobiltelefonen så langt som kan måle seg med HTCs nylig lanserte Touch HD 2.

De to telefonene har mye til felles. Touch HD 2 har litt større skjerm (4,3 tommer), litt høyere bildeoppløsning (5 mot 3,2 megapiksler) og den har fotolys. Til gjengjeld er Toshibas telefon tynnere.

Ny distributør
For Toshibas nye Windows-mobil er bare 9,9 millimeter tykk. Til gjengjeld er den hele 13 cm lang, og 7 cm bred.
Nå lover Tor-Ludvig Wårøy, nytilsatt leder for Milcom Norway at telefonen skal bli tilgjengelig i Norge. Milcom hat ikke tidligere vært representert i Norge, men hevder selv å være Nordens største distributør av mobiltelefoner.

- Vi har som mål å bli en betydelig aktør på det norske markedet, og vil i tillegg til å jobbe med distribusjon også jobbe med en Smart House-løsning, sier Wårøy til Mobilen.no. Dette er en løsning der Micolm ikke bare distribuerer mobiltelefoner, men også tilbyr integrasjon mot såkalte intelligente løsninger.

Eller for å si det på godt norsk – de vil tilby tjenester som gjør at mobiltelefonene fungerer i samspill med løsninger, som e-post, sentralbord eller fjernadministrasjon.

Og blant produktene vi vil få se på det norske markedet er altså Toshiba TG01.

Vi i Mobilen.no ønsker alle nye aktører velkommen, og venter spent på å se om Milcom vil klare å etablere en levedyktig organisasjon også i Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen