Super Smash Bros. Ultimate til Switch byr på en gigantisk hær av slåsskjemper

Nintendo avholdt sitt E3-arrangement tirsdag kveld, og mesteparten av tiden ble viet den nye tittelen i slåssespillserien Super Smash Bros. – nemlig Super Smash Bros. Ultimate til Nintendo Switch.

Spillet slippes den 7. desember i år, og i forbindelse med kunngjøringen slapp Nintendo en lengre video som beskriver alle nyhetene som spillet byr på. Videoen kan du se øverst.

En arena fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild er blant nyhetene i spillet. Foto: Nintendo

Samtlige figurer fra alle tidligere spill

Det første Nintendo skrøt av under sin presentasjon er at Super Smash Bros. Ultimate inneholder alle figurene som har dukket opp i hele serien hittil – også figurer som kun har vært innom serien én gang tidligere og figurer som har kommet i tilleggspakker.

Som tidligere handler spillet om å deise hverandre på viltre og hektiske arenaer med det formålet å få motstanderne ut av arenaen. I Super Smash Bros. Ultimate kan opptil åtte spillere barke sammen samtidig.

Ellers finner man en rekke nye arenaer å kjempe på, hvorav en del er nye og andre er grafisk oppdaterte versjoner av områder vi har sett i tidligere spill i serien. Blant de nye områdene Nintendo viste frem er Great Plateau Tower fra det kjente storspillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Tortimer Island fra Animal Crossing.

Les også: Dette er det første klippet fra The Last of Us 2 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen