Super-OLED fra Sony

Masseproduksjon av OLED-skjermer i "normale" størrelser har som kjent ennå ikke kommet i gang, men produsentene viser stadig frem nye demomodeller for å pirre nysgjerrigheten til fremtidige forbrukere og andre med interesse for teknologien.

Nå har Sony presentert en ny OLED-serie av ekstra høy kvalitet for det profesjonelle markedet som lanseres senere i år. Serien heter Trimaster EL og består av de to modellene BVM-E250 og BVM-E170 på 25 og 17 tommer. Modellene er blant de største kommersielt tilgjengelige OLED-skjermene per dags dato.

Trimaster EL er hovedsakelig myntet på kringkastingsindustrien og inneholder nye og avanserte bildebehandlingsløsninger som ifølge Sony gjør skjermene til referanse-produkter innen OLED-teknologi, med meget høy kontrast og presis og ren gjengivelse av både farger og bevegelse.

Prisen blir deretter og ligger på rundt 165 000 kroner for 25-tommersutgaven og cirka 90 000 kroner for 17-tommeren. En demonstrasjon av skjermene og en sammenligning med LCD kan du se i videoen under.(Kilder: PCWorld, Engadget)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen