Sundancefestivalen frykter publikumssvikt

I fjor hadde festivalen ”Little Miss Sunshine” som det store trekkplasteret, men i år er det ingen slike filmer på programmet. Det er også færre store stjerner i vente blant de uavhengige filmene som skal vises i år, og enkelte av filmene fryktes å være for smale. De to som har fått mest oppmerksomhet er David Wains satire om de ti bud ”The Ten” og James Strouses drama ”Grace Is Gone”.

Vil filmer som den stjernespekkede ”The Ten” med stjerner som Winona Ryder og Jessica Alba skape en budkrig eller er er filmen for smal og merkelig? Og vil John Cusacks opptreden i ”Grace is Gone” vinne over den triste historien i filmen, er spørsmål stiller Hollywood reporter stiller.

For smalt og mørkt

– Filmene dette året virker litt mørkere, og for uavhengige filmer sier det endel, sier sjef i produksjonsselskapet First Look, Ruth Vitale.

Festivaldirektør Geoff Gillmore er enig med Vitale, og legger til at folk kanskje blir trette av slike seriøse filmer. I år er det også mangel på store konseptfilmer, slik som ”March of the Penguins” som tjente inn 78 millioner dollar i usa.

Andre filmer som vil bli vist i år er blant andre ”Hounddog”, ”Crazy Love”, og ”Joshua”.

Sundance-festivalen startet på fredag, og fortsetter til 29. januar.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen