Test

Sunbeam Pyramid


Klikk for større bilde

For oss som bygger våre egne datamaskiner, har alltid effektiv kjøling vært et kompromiss mellom virkningsgrad og støy. For å få effektiv kjøling av overklokkede prosessorer kreves det en viss gjennomstrømming av luft, noe som innebærer bruk av vifter. Dette innebærer økt støy, noe som kan være til stor plage om man tilbringer noen timer foran maskinen hver dag.

Nå finnes det mange produkter på markedet som kan hjelpe på problemet. Vi har tidligere testet en rekke viftekontrollere, men til nå har samtlige av dem bare gjort det mulig å stille inn viftenes turtall manuelt. Ved normale romtemperaturer er dette ikke noe problem, men når temperaturen i rommet stiger av en eller annen årsak er historien en helt annen. Har du et system som er justert og modifisert til det ytterste, vil en økning på noen få grader fort få konsekvenser.

I lys av dette var det derfor interessant å ta en nærmere titt på Sunbeam Pyramid. Dette er en liten viftekontroller som styres av temperaturen i omgivelsene. Den er liten, kan plasseres hvor som helst og kan styre ganske mange vifter.Klikk for større bilde

I pakken finner vi viftekontrolleren, bruksanvisning og en bit borrelås-tape til bruk for å feste kontrolleren på ønsket sted.

Takk til Microplex.no som sendte Sunbeam Pyramid til test.

Sunbeam Smart Fan Controller   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen