Suksess med mobil fastpris

Tidligere denne uken kom mobiloperatøren MTU med to nye abonnement, nemlig Fastpris, som er Norges første private fastprisabonnement, samt abonnementet Fri, som gikk rett til topps på prissammenligningstjenesten Telepriser.no.

Nå skryter selskapet av at kundene strømmer til selskapet. Hele 2 000 nye kunder skal ha kommet til selskapet siden mandag, og de aller fleste fra NetCom og Telenor Mobil.

- Kundeservice opplever hinsides pågang, men du verden så moro det er, sier sjefen i MTU, Jo E. L. Lerheim i en pressemelding fra selskapet.

Sammenligner seg med Chess
Mange har ventet på at noen endelig vil ta steget og tilby fastprisabonnement til norske mobilbrukere. MTU Fastpris koster 398 kroner og gir ubegrenset ringetid, samt 200 SMS og 100 MMS. Responsen fra kundene har fått MTU-sjefen til å sammenligne seg med den tidligere mobilkongen fra Chess.

- Først nå forstår jeg virkelig hvordan Idar Vollvik må ha følt det når han var priskrigens fremste frontsoldat. Det er en fantastisk følelse å være det selskapet som setter dagsorden, spesielt når man ser at markedet responderer så umiddelbare, skryter Lerheim.

Bryr seg ikke om 3G
En av ulempene for MTU-kundene er at de ikke kan surfe via mobilen med hastigheter høyere enn det Edge tilbyr. Dette har da også konkurrentene som tilbyr 3G behørig kommentert.

- I stedet for å svare med lavere priser har for eksempel NetCom i stedet snakket om at vi ikke har samme internetthastighet på våre linjer. Det er helt riktig, men så har vi ikke tatt høyde for at vanlige forbrukere skal laste opp tunge dokumenter på mobilen, sier Lerheim.

- Alle undersøkelser viser at folk flest bruker mobiltelefonen til enkle ting, som å snakke med familie og vener, sende tekstmeldinger og MMS-bilder. Det å laste ned spill og ringetoner er uproblematisk, og vi unner NetCom de brukerne som skal laste opp de tyngste filene som finnes, avslutter Lerheim.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen