Suksess for V800

Dette er den første 3G-telefonen som har toppet salgslistene til Vodafone. Enda telefonen bare har vært i handelen siden 10.november har den likevel klart å bli den mest solgte telefonen i november.

- SonyEricsson V800 er spesielt tilpasset våre tjenester og vi merker allerede en økning i bruken av de tjenestene som vi tilbyr 3G-telefoner, som for eksempel nedlasting av musikk, sportsklipp, og videosamtaler, sier Paul Moonga sjef for privattelefoni ved Vodafone Sverige.

Ytterlige en 3G-telefon markerer seg på en positiv måte på salgsstatistikken over november. Motorola V980 havner på niende plass.

En populær bruk av 3G-telefonene er som PC-kort. Dette gjør det mulig å bruke telefonen som et modem til en pc. Dermed kan man surfe på nettet i bredbåndshastighet når ikke andre tilkoblingsmuligheter ikke er der.

- Dette er et gjennombrudd som viser at flere begynner å se fordelene med å kunne bruke 3G-nettet til å jobbe uansett hvor man er, sier Klas Wallström, sjef for forretningsmarkedet ved Vodafone Sverige.

Siden dette er mobiltelefoner som kun er lansert hos Vodafone så er det heller tvilsomt om vi får se dem i butikkene her til lands. Men for de som har sett med misunnelige bikk over grensen er redningen nært forestående. Både Motorola og Sony Ericsson vil lansere 3G-telefoner i Norge neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen