SugarSync støtter nå mobile enheter

Nettlagringstjeneste lanserer etterlengtet funksjon.

SugarSync er en nettlagringstjeneste som lar brukere velge ut mapper og filer på sin datamaskin som blir automatisk lagret på deres egne servere. Sammen med blant annet Mozy er SugarSync en av hovedkonkurrentene til den kjente tjenesten Dropbox.

Nå lanserer selskapet en etterlengtet tjeneste som lar iOS-enheter bli synkronisert med nettlagringsfunksjonen. Deres nye Mobile Device Managment gir brukeren tilgang til å håndtere mobile enheter i SugarSyncs brukergrensesnitt og til å overføre filer mellom datamaskinen og telefonen, og så videre.

Rask og enkel oversikt

Den nye tjenesten drar nytte av SugarSyncs nettbaserte opplastingssystem for å kontrollere og holde oversikt over hvilke filer som befinner seg på hvilke enheter. Dermed kan man for eksempel lett sende spesifikke filer fra en datamaskin til en mobiltelefon over Internett uten bruk av kabler mellom enhetene.


Flere av konkurrentene til SugarSync har hatt synkroniseringsmuligheter med mobile enheter i en tid allerede, så denne nye funksjonen er et nødvendig skritt for selskapet å ta hvis de ønsker å henge med i konkurransen om brukerne.

Android-støtte kommer

Den nye funksjonen vil bli rullet ut i løpet av de neste dagene på SugarSync-kontoer verden over. Mobile Device Managment støtter kun iOS foreløpig, men kompatibilitet med andre mobilplattformer som Android vil dukke opp i fremtiden, lover SugarSync.

SugarSync tilbyr følgende pakker for lagringskapasitet:

  • 5 GB gratis
  • 30 GB 4,99 USD per måned
  • 60 GB 9,99 USD per måned
  • 100 GB 14,99 USD per måned
  • 250 GB 24,99 USD per måned

(Kilde: CrunchGear)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen