Sudoku til du stuper

De er ikke de første som har laget elektronisk Sudoku, men ifølge en av Excaliburs representanter, Ed Sekowski, har de laget den beste elektroniske Sudoku som finnes på markedet.

 

- Mange av de som kom tidlig, er umulig å løse. Vi ventet heller litt lenger, for å kunne garantere spillbarheten på alle de 16.000 spillene på maskinen, sier han til Mobilen.no

For rundt 150 kroner får du dermed enormt mange Sudoku-spill på den lille maskinen. Du kan velge mellom enkle og mer avanserte nivåer, og avansere ettersom du blir bedre.

Sekowski forteller videre at denne maskinen trolig vil komme til Europa, men at det først vil avgjøres i neste uke, når maskinen skal vises frem på Hong Kong Toy Fare.

- Vi har en rekke interessenter, og skal vise frem produktet på Hong Kong Toy Fare i neste uke. De første maskinene vil trolig bli sendt til Europa allerede i slutten av måneden, sier han.

Nok en gang må vi bare krysse fingrene og håpe at det ikke bare er resten av Europa som får leke seg med Excaliburs Sudoku-maskin.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen