Styr TV-dekoderen med mobilen

TV-distributøren Get har lenge vært blant de med mest avansert funksjonalitet. Dette betyr at også mobilen er inne i bildet når vi snakker kontroll over dekoderen. Allerede i våres varslet selskapet at de vil åpne for at opptakene kan styres via mobilen. Nå skal denne funksjonen komme til brukerne før jul.

- Før jul i år vil våre kunder kunne styre TV-opptakeene sine via mobilen, forteller informasjonsjef i Get, Øyvind Husby til Mobilen.no.

Mobil TV-guide
Lite er kjent om den nye funksjonen og heller ikke om hvilke mobiltelefoner som vil støtte det nye grensesnittet til Get. At det vil bli en type mobil versjon av Gets internettbaserte TV-guide er imidlertid sannsynlig.

På denne tjenesten er det mulig å se hvilke programmer som kommer de neste syv dagene og styre eventuelle opptak. Dette gjør det mulig å ta opp programmer selv utenfor husets fire vegger.Interne demonstrasjoner
Allerede nå fungerer denne funksjonen, og det har blitt kjørt interne demonstrasjoner hos Get der denne funksjonaliteten er fullt brukelig. Det gjenstår imidlertid litt før vi kan ta det i bruk.

- Jeg har fått dette demonstrert selv på mobilen og det ser veldig spennende ut. For å være helt sikre på produktet må vi imidlertid kvalitetssikre det litt mer før vi lar brukerne ta det i bruk, avslutter Husby.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen