Styr Get-dekoderen fra mobilen

Selskapet lanserer i dag en ny tjeneste som gjør det mulig å fjernstyre Get-boksen med mobiltelefonen. Ved å gå inn på http://mobil.get.no/ fra mobilen får du opp en programoversikt. Deretter kan du med ett tastetrykk ta opp et valgt TV-program.

Tjenesten gir deg programoversikt for det neste døgnet, og du kan sortere etter kanalkategori eller vise programmene for den enkelte kanal. Du mottar en kvittering på mobiltelefonen når opptaksmeldingen er sendt.

− Get-boksen har endret nordmenns tv-vaner, og en vesentlig del av tv-titting skjer nå i opptak. Nå får disse kundene enda større valgfrihet når de kan sette Get-boksen på opptak, også når de selv er på farten, sier produktdirektør i Get, Tom Jahr, i en pressemelding.

Tjenesten fungerer på Get box HD PVR, og med alle mobiltelefoner med nettleser, men er i tillegg tilpasset iPhone og Android.

Vi tok en rask sniktitt på tjenesten på vår iPhone 3GS og synes grensesnittet var enkelt og oversiktelig, men savner å kunne velge opptak lengre tid enn ett døgn fremover. Når du velger en kanalkategori får du opp alle kanalene som sender programmer i gitt kategori. Deretter kan du gå inn på den enkelte kanalen og se alle programmer denne tilbyr i valgt kategori. Du kan også se hva som går akkurat nå, og hele kanalutvalget i to timer fremover. Dessverre har du ingen mulighet for serieopptak.

For å ta i bruk tjenesten må du legge inn ditt mobilnummer og en personlig firesifret kode på Get Min side: https://minside.get.no/minside/ Det kan legges inn inntil fem ulike mobilnumre for å fjernstyre én enkelt dekoder.

Tjenesten er gratis, men du må dekke eventuell kostnad for datatrafikk belastet av mobiloperatøren din.

Get tilbyr også fjernstyring av dekoderne over Internett. På internett får du en full 7-dages EPG, med samme brukergrensesnitt som man kjenner fra Get-boksene.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen