Styr bilen din med mobilen

Start motoren eller åpne panseret fra hvor som helst.
Start motoren eller åpne panseret fra hvor som helst.
Du kan også sjekke hvor bilen din befinner seg.
Du kan også sjekke hvor bilen din befinner seg.

Se for deg at du er på ferie på Toten, og plutselig kommer på at du glemte å lukke vinduet på bilen din som står i Tromsø. Dette kan skape hodebry, med mindre du har bilkontrollen Autopage.

Autopage er en boks som lar deg kontrollere det meste på bilen din via mobilen. Ikke bare kan du lukke vinduet på bilen; du kan også starte motoren, skru på startsperren og åpne panseret.

Sistnevnte funksjon kan være praktisk dersom for eksempel bilen bryter sammen på vei til jobb, og du er nødt til å komme deg videre før noen får sett på bilen. Da kan du åpne panseret for inspeksjon, selv om du ikke er i nærheten.

Sier fra når bilen stjeles

Systemet kan også brukes sammen med GPS, og sende deg en SMS dersom bilen din flyttes. Dette kan være nyttig, siden du da får et varsel om at bilen din er i ferd med å bli stjålet eller tauet.

Om du har fartsglade tenåringer i huset kan Autopage også fortelle deg hvor bilen er, og sende deg en SMS dersom bilen bryter fartsgrensen.

Systemet styres via et lite Java-program på mobiltelefonen din.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men systemet er nettopp lansert i USA. Det krever et abonnement, som koster mellom 150 og 250 amerikanske dollar i måneden. Om det eventuelt blir tilgjengelig på denne siden av Atlanterhavet vites ikke.

Du finner mer informasjon om Autopage på selskapets nettsider »

(Kilder: Autoblog.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen