Studier i applikasjonsutvikling med Microsoft

Studier i applikasjonsutvikling med Microsoft

Starter i gang egen AppCampus med Nokia.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Du hadde vel aldri trodd det, men nå kan du studere applikasjonsutvikling sammen med Microsoft og Nokia. De to gigantene har sammen spyttet inn opp til 18 millioner Euro på dette prosjektet som skal lære utviklere å lage bedre Metro-applikasjoner. Opplegget har fått det klengende navnet, AppCampus, og vi vare de neste tre årene. AppCampus holdes ved Aalto University i Helsinki, Finland.

– IKT-industrien og kunnskapensbasen i Finland er en av de mest konkurransedyktige i hele verden, spesielt på mobilteknologi, forteller den finske statsministeren Jyrki Katainen ved oppstarten til AppCampus. Finland er et tilpassende marked, og vår betydelig nasjonale utdanning så vel som teknologiske innovasjon er dypt forankret i vår kultur.

Som et resultat av det, er det en voksende appetitt for entreprenørskap blant den yngre generasjonen ved Aalto Universitetet. Partnerskapet mellom Microsoft og Nokia er en kritisk investering i dette økende økosystemet og representerer en spennende mulighet og tilgang til et globalt marked for våre lokale gründere fortsetter han.

Formålet er å lære unge utviklere Windows Phone sitt økosystem, samt Symbian og Series 40 for de som er mer interessert i det. Prosjektet starter i mai og som nevnt vil bli holdt ved Aalto University som har vært skolen til mange av dagens applikasjonsgründere, blant annet de tre mennene bak Angry Birds. Selv du kan søke på denne unike muligheten ved å klikke deg inn på prosjektets hjemmeside

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen