Stuart Franklin til Norskehavet

Magnumfotografen Stuart Franklin skal lede arbeidsseminaret på Draugenplattformen og Ormen Lange-feltet, det gjorde Nordic Lights Event klart denne uken. Grunnet omfattende vedlikeholdsarbeid på oljeplattformen, er deler av seminaret flyttet til Ormen Lange-feltet på Aukra, utenfor Molde.

Det var i sommer vi første gang skrev om det spesielle arbeidsseminaret som skulle holdes på oljeplattformen Draugen i Norskehavet. Den gang var flere vesentlige detaljer ukjent, og først nå er den endelige datoen satt.

Les også: Krogvold møter Draugen

Draugenplattformen på Haltenbanken er åsted for et arbeidsseminar i regi av Nordic Light. FOTO: Heine Schjølberg
Draugenplattformen på Haltenbanken er åsted for et arbeidsseminar i regi av Nordic Light. FOTO: Heine Schjølberg

I utgangspunktet skulle seminaret arrangeres i løpet av høsten 2010 eller våren 2011. Nå er det klart at datoen blir onsdag 6. april til søndag 10. april. Grunnet endringen i datoen passer det ikke for Morten Krogvold å delta på seminaret. Han blir derfor erstattet med Magnumfotograf Stuart Franklin.

Franklin har ifølge pressemeldingen gjestet fotofestivalen Nordic Light to ganger tidligere, og vil neste år også være til stede med en utstilling i sort/hvit med naturbilder fra Møre og Romsdal.

I tillegg til nytt tidspunkt, ny lokalitet, og ny leder er prisen på seminaret økt til 7990. Nordic Light har nå åpnet for påmelding til seminaret, noe som gjøres på epost til Mariëtte Glas-Albers.

Les også: Workshops i havgapet

Les også: Nordic Light trosser AP

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen