Beatles blir årets julegave fra strømmetjenestene.
Beatles blir årets julegave fra strømmetjenestene. (Bilde: YouTube)

Spotify, Apple Music og Tidal har en julegave til deg

Nå kan du endelig strømme The Beatles.

Om du er fan av den legendariske rockegruppen The Beatles har du nå en stor julegave i vente. Musikkstrømmetjenestene skal nemlig gjøre Beatles-musikken tilgjengelig fra og med 24. desember, altså julaften.

Opplysningene bekreftes av kilder som nettstedet ReCode har vært i kontakt med. Musikken vil bli tilgjengelig på alle de meste populære strømmetjenestene, og også på en rekke av de mindre kjente.

Ni tjenester

I tillegg til Spotify og Apple Music vil Beatles-musikken også dukke opp på Tidal, Amazon Prime, Google Play, Deezer, Rhapsody, Microsoft Groove og Slacker.

Samtlige av studioalbumene til bandet blir tilsynelatende tilgjengelige.
Samtlige av studioalbumene til bandet blir tilsynelatende tilgjengelige. Foto: YouTube

Musikken skal være tilgjengelig i gratisversjonen av de ulike tjenestene, så det skal ikke være nødvendig å betale for å nyte den uventede julegaven.

Nettstedet Billboard meldte allerede for noen dager siden at det kjente bandet ville gjøre sitt inntog på strømmetjenestene, og nå ser det altså ut til å være bekreftet, selv om ingen av tjenestene har kommentert saken ennå.

Som Billboard peker på har Beatles-musikken vært ganske treg med å innta nye tjenester. Bandet landet på iTunes først i 2010, men der ble det til gjengjeld solgt hele 2 millioner låter fra bandet bare i løpet av den første uken. Musikken har for øvrig vært tilgjengelig via YouTube en stund lenger.

Apple Music skal trolig snart skru opp strømmekvaliteten: Det sier de nyeste ryktene » 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen