Streiken er over!

Dette er dagen mange har ventet på: Manusforfatterstreiken i Hollywood er endelig over! Penneknektene skal være tilbake på jobb allerede i morgen, og streiken er offisielt over. I løpet av de to siste dagene har medlemmene av Writers Guild of America (WGA) stemt for eller mot betingelsene til en avtale med studioene. Over 92% av medlemmene stemte for avtalen, noe som resulterte i at den gikk gjennom, skriver Empireonline.com.

I morgen kan igjen forfatterene gripe pennene.
I morgen kan igjen forfatterene gripe pennene.

Forfatternes fremtid

Patric M. Verrone, president for Writers Guild of America - West, påpeker at dette ikke var en streik de ønsket, men at den var nødvendig. Streiken har gitt forfatterne et godt fotfeste i den digitale verden. Han sier at i stedet for å bli stengt ute av fremtiden, vil nå forfatterne lede an i utviklingen etterhvert som TV går over til internett, og plattformer til nye medier blir utviklet.

Streiken har nå i over tre måneder pint Hollywoods produksjon av filmer og serier. Flere serier har gått i reprise på ubestemt tid og mer enn en film har blitt stemplet som "utsatt". Men nå kan altså endelig hjulene begynne å gå rundt igjen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen